Team Danmark kursus - Sportsskader

14. august 2017

Mandag den 28. august kl. 17.00-20.00 afholder Elitesport Horsens Team Danmark kursus i Sportsskader for elever i Talent-Idrætsklasserne og på Sportscollege Horsens samt forældre og trænere der arbejder med talentudvikling i Horsens Kommune. Kurset er henvendt til elever fra 8. klasse/min. 15 år.

På kurset vil udøvere, forældre og trænere få en god og bred basisviden om behandling af sportsskader, og hvordan man agerer for at være hurtigst muligt tilbage i træning og konkurrence.

Udøvernes klubtrænere er informerede om kurset, og dermed også ønsket om at der gives fri fra klubtræning på dagen.

Kurset afholdes i Forum Horsens Loungen.

Instruktør er Minna Poulsen Haarbo der også er fysioterapeut omkring morgentræningen i regi af Team Danmark aftalen.

Tilmelding til Søren Jochumsen på sojoc@horsens.dk.

Hent invitation her for yderligere info.

Søren Jochumsen
Eliteidrætskonsulent

Fodbolddrenge afprøvede basketspillet

13. december 2016

Fodbolddrengene fra Sportscollege Horsens afprøvede mandag morgen en ny sportsgren, da spillerne var på besøg hos morgentræningen i basket.

Kursus i Sportsernæring giver værdifuld viden for Talent-Idrætselever

06. december 2016

Talent-Idrætsklasserne 7.S og 7.T på Langmarkskolen har som en del af elevernes skolegang i elitesportsklasserne, den seneste uge været gennem et Sportsernæringsforløb, for at udvide de unge elitesportsfolks horisont og viden omkring vigtigheden af den rigtige ernæring, for at kunne klare den store mængde træning og kampe en elitekarriere kræver.

Horsens Svømmeklub blandt de 10 bedste juniorklubber i Danmark

17. november 2016

Horsens Svømmeklub gjorde sig så bemærket ved de danske junior mesterskaber i Bellahøj forleden, at Talentansvarlig i Dansk Svømmeunion, Thomas Stub erkendte, at man i Horsens Svømmeklub nu har skabt et miljø hvor talenterne for alvor kan udvikles til elite af dansk svømning.

Succes for Horsens Svømmeklub i Hjørring

09. november 2016

Vestkortbane i Hjørring et gigantisk ”armtag” i den rigtige retning for Horsens Svømmeklub.

Fælles træning giver styrke

03. november 2016

Atleter under Elitesport Horsens fra mindre idrætsgrene går til fælles basistræning. Det skal bane vejen for bedre præstationer og færre skader hos udøverne. Samtidig kan de unge træne sammen med ligesindede fremfor at træne for sig selv.

Velbesøgt Uddannelsesmesse for Sportscollege Horsens

01. november 2016

Sportscollege Horsens var populær blandt elever og forældre ved Uddannelsesmessen lørdag den 29. oktober i Forum Horsens

”De Gule” høster frugterne af talentudviklingen

25. januar 2013

AC Horsens satser benhårdt på talentudvikling, og unge superligaspillere som Frederik Rønnow, Troels Kløve og André Bjerregaard er synlige beviser på, at ”De Gule” er begyndt at høste frugterne

Eliteklasserne 2013 og 2014

08. november 2012

Elever og forældre med interesse for optagelse i eliteidrætsordningen i skoleåret 2013-2014 kan finde information på hjemmesiden under eliteidrætsklasserne

Fire svømmere fra Horsens udtaget til landshold

18. september 2012

I år er fire svømmere fra Horsens Svømmeklub blevet udtaget til landshold – og det er en fordobling i forhold til sidste år, hvor en blev udtaget juniorlandsholdet (piger 15-16 år, drenge 17-18 år) og en til årgangslandsholdet (piger 14 og yngre, drenge 16 og yngre).

« 2016
seneste 2017