layoutelementlayoutelement
Elitesport Horsens 
Daglig leder Jan Løth og Eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen på Sportscollege Horsens standen

Velbesøgt Uddannelsesmesse for Sportscollege Horsens

01. november 2016

Sportscollege Horsens var populær blandt elever og forældre ved Uddannelsesmessen lørdag den 29. oktober i Forum Horsens

Årets store Uddannelsesmesse 2016 løb lørdag af stabelen i Forum Horsens.

Her kunne kommende elever til ungdomsuddannelserne i Horsens kigge forbi får råd og vejledning omkring deres fremtidige studieliv, og ud fra fremmødet på messen så det ud til at rigtig mange unge mennesker gjorde brug af den mulighed.

På Sportscollege Horsens' stand havde daglig leder Jan Løth hele dagen travlt med at informere elever og forældre omkring Sportscollege Horsens muligheder for de unge elitesportsudøvere til at kombinere deres idræt med en uddannelse.

Daglig leder Jan Løth var glad for den travle dag og det store fremmøde.

- Det var en rigtig god dag for Sportscollege Horsens, hvor vi fik snakket med og hilst på en forhåbentlig masse kommende elever på Sportscollege Horsens. Vi har et rigtig godt tilbud til de unge elitesportsudøvere, hvor vores altoverskyggende sigte er, at man ikke behøver gå på kompromis mellem at fokusere på sin idræt eller på sin uddannelse. Gennem Sportscollege Horsens er der mulighed for at kombinere sport og uddannelse, og det var vi glade for at få fortalt til en masse mennesker, sagde daglig leder af Sportscollege Horsens Jan Løth efter messen.

Læs mere om Sportscollege Horsens her

Vælg periode for nyheder
« 2018
seneste 2019
JanFebMarAprMajJun
JulAugSepOktNovDec
Se seneste
Vælg kategori


Horsens Kommunes byvåben