Team Danmark kursus - Sportsskader

14. august 2017

Mandag den 28. august kl. 17.00-20.00 afholder Elitesport Horsens Team Danmark kursus i Sportsskader for elever i Talent-Idrætsklasserne og på Sportscollege Horsens samt forældre og trænere der arbejder med talentudvikling i Horsens Kommune. Kurset er henvendt til elever fra 8. klasse/min. 15 år.

På kurset vil udøvere, forældre og trænere få en god og bred basisviden om behandling af sportsskader, og hvordan man agerer for at være hurtigst muligt tilbage i træning og konkurrence.

Udøvernes klubtrænere er informerede om kurset, og dermed også ønsket om at der gives fri fra klubtræning på dagen.

Kurset afholdes i Forum Horsens Loungen.

Instruktør er Minna Poulsen Haarbo der også er fysioterapeut omkring morgentræningen i regi af Team Danmark aftalen.

Tilmelding til Søren Jochumsen på sojoc@horsens.dk.

Hent invitation her for yderligere info.

Søren Jochumsen
Eliteidrætskonsulent