Team Danmark kursus - Sportsskader

14. august 2017

Mandag den 28. august kl. 17.00-20.00 afholder Elitesport Horsens Team Danmark kursus i Sportsskader for elever i Talent-Idrætsklasserne og på Sportscollege Horsens samt forældre og trænere der arbejder med talentudvikling i Horsens Kommune. Kurset er henvendt til elever fra 8. klasse/min. 15 år.

På kurset vil udøvere, forældre og trænere få en god og bred basisviden om behandling af sportsskader, og hvordan man agerer for at være hurtigst muligt tilbage i træning og konkurrence.

Udøvernes klubtrænere er informerede om kurset, og dermed også ønsket om at der gives fri fra klubtræning på dagen.

Kurset afholdes i Forum Horsens Loungen.

Instruktør er Minna Poulsen Haarbo der også er fysioterapeut omkring morgentræningen i regi af Team Danmark aftalen.

Tilmelding til Søren Jochumsen på sojoc@horsens.dk.

Hent invitation her for yderligere info.

Søren Jochumsen
Eliteidrætskonsulent

Velbesøgt Uddannelsesmesse for Sportscollege Horsens

01. november 2016

Sportscollege Horsens var populær blandt elever og forældre ved Uddannelsesmessen lørdag den 29. oktober i Forum Horsens

”De Gule” høster frugterne af talentudviklingen

25. januar 2013

AC Horsens satser benhårdt på talentudvikling, og unge superligaspillere som Frederik Rønnow, Troels Kløve og André Bjerregaard er synlige beviser på, at ”De Gule” er begyndt at høste frugterne

Eliteklasserne 2013 og 2014

08. november 2012

Elever og forældre med interesse for optagelse i eliteidrætsordningen i skoleåret 2013-2014 kan finde information på hjemmesiden under eliteidrætsklasserne

OL skiller for en stund Anne-Marie Rindom og Maiken Schütt. Hør dem fortælle om deres liv lige nu i Kuben i Horsens.

15. juni 2012

De dystede begge to om billetten til OL i London. Kun én af dem vandt. Begge er nu i fuld gang med at blive endnu bedre.

Nu kan horsensianerne møde sejlsportspigerne Anne-Marie Rindom, 21 år, der skal deltage i OL i London 2012 og Maiken Schütt, 24 år, som i denne omgang bliver hjemme.

Fantastisk Dansk Mesterskab på kortbane af svømmerne fra Horsens Svømmeklub.

30. november 2011

Horsens Svømmeklub har i weekenden været til de danske kortbanemesterskaber 2011 som foregik i Thisted. Stævnet var ud over at være kortbane DM også kvalifikation til Europæisk kortbane mesterskaber i Polen og Nordiske mesterskaber på Island for junior og senior (NM/NJM) som foregår i starten af december.

Guld til Danmarks U14 pige-basketlandshold

28. juni 2011

Danmarks U14 pigelandshold i basketball med deltagelse af Grace Gardner, elev i 7.s på Langmarkskolen, vandt guld ved det internationale stævne Copenhagen Invitational

3 X EM guld til Anne Kathrine fra HBK og eliteidrætsklasserne på Langmarkskolen

22. februar 2011

HBK ønsker AK Hansen et stort tillykke med det tredobbelte europamesterskab.

Mathias Gade har skrevet kontrakt med cykelholdet GM/LRØ Horsens

12. december 2010
20-årige Mathias Gade skrevet kontrakt med cykelholdet GM/LRØ Horsens for den kommende sæson.

Mange ville høre om eliteidræt

09. december 2010
Over 100 forældre og elever hørte om livet med elitesport og uddannelse i Horsens.